Php Applicaties

Wij maken php applicaties.

Met ruime kennis en ervaring kunnen wij mogelijkheden bedenken om uw onderneming nog succesvoller en effectiever te maken!

Tegenwoordig hebben we steeds meer bedrijfsdata en dat is leuk! Maar ook uitdagend, want weten we hoe we alles aan elkaar moeten ‘knopen’?

Er is veel data om op te slaan en het groeit alleen maar met de tijd. En wat is verantwoord om te mogen opslaan binnen een organisatie? Staan we daar wel stil bij?

Veiligheid en de juiste databewaking speelt hier een essentiële rol in. Dat is niet altijd zo gemakkelijk.

We weten soms al meer dan we vroegen konden bedenken. In sommige gevallen hebben we een overvloed aan data en weten we hier niet direct raad mee om dit op een juiste manier te archiveren. Of dusdanig op te slaan dat je hier betere analyses uit kunt halen.

Waarom kiest men voor maatwerk? Het kiezen van een eigen op maat gemaakte programma biedt vele voordelen;  u maakt programma’s die aansluiten op uw organisatie structuur. U heeft hier totale controle over data en met de AVG wetgeving is dat wel helder te overzien.

Met een enorme aanbod aan opensource software is de ervaring dat elk bedrijf iets andere bedrijfsprocessen heeft. En daardoor sluit een pakket misschien niet direct voor 100% aan. En welk software is veilig genoeg om binnen uw organisatie te mogen gebruiken? We staan vaak niet lang stil om een risico analyse uit te voeren. Goedkope software en kwalitatief goed klinkt bijna te mooi om waar te zijn…. Wat denkt u?

Uw bedrijf groeit, regelgeving verandert met de tijd en uw klanten hebben wellicht een noodzaak andere behoeftes aan informatievoorziening. Daardoor is het ook belangrijk om een goede keuze te maken voor uw bedrijfsprocessen, en hier al op in te spelen.

Wij kunnen u helpen met:

  • Een nieuwe idee uitwerken voor een online omgeving
  • U heeft een bestaande PHP applicatie die u wilt uitbreiden?
  • U stuit op problemen met uw bestaande applicatie (bugfixes)?

Onze sterke punten:

  • Ruime ontwikkelervaring
  • Kennis en ervaring
  • Vooraf duidelijke werkwijze
Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact op te nemen.