Standaard website Loosduinen

De standaard website, professionele looks, aantrekkelijk geprijsd!

Naast de website op maat, biedt Webbol Internet Marketing regio Loosduinen eveneens de standaard website. Wellicht vindt u een speciaal op maat gemaakte website net iets te duur? Dan is de standaard website een uitstekend alternatief. Wij maken een dergelijke website tegen een zeer voordelig tarief en houden hierbij steevast uw persoonlijke wensen scherp in de gaten. U profiteert van de professionele look die bij u past, maar dan voor een vriendelijke prijs!

 
Wat bevat de standaard website?

Wanneer u kiest voor een standaard website via Webbol Internet Marketing regio Loosduinen, dan krijgt u een website met onder meer de volgende elementen:
 
– Klantspecifieke lay-out
– CMS
– Menu
– Nieuwsmodule
– Fotoviewer
– Contactformulier
– Flash Header met foto slideshow
– Sitemap
– Zoekfunctie

De standaard website onderdelen van Webbol regio Loosduinen één voor één uitgelegd

Een standaard website voorzien wij van een aantal onderdelen, waardoor uw site de uitstraling krijgt van een volwaardige website. Hieronder volgt een korte uitleg.
 
Klantspecifieke lay-out
U wilt een representatieve website, een site die dient als visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom zorgen wij voor een afgestemde lay-out, die past bij uw wensen, uw onderneming en uw doelgroep. Kortom, een standaard website, maar wel met een klantspecifieke lay-out.
 
CMS
CMS staat voor Content Management Systeem. CMS is een web applicatie, ofwel softwaretoepassing, waarbij u zelf zonder technische kennis eenvoudig documenten en andere gegevens via uw website op het net zichtbaar kunt maken. Zo kunt u de inhoud van uw website continu up to date houden. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen dit door Webbol regio Loosduinen te laten verzorgen.
 
Menu
Het menu op uw standaard website wordt gemaakt via de pagina’s. Een menu geeft aan wat er te vinden is op uw site, zodat bezoekers snel terecht komen waar ze moeten zijn. Bij het menu worden dus de pagina’s of eventueel categorieën getoond.

Nieuwsmodule

Nieuwspagina’s op uw site wijken vaak af met instellingen van de standaard tekstpagina’s. Met een nieuwsmodule worden nieuwspagina’s eenvoudig beheerd.

Fotoviewer

Met een fotoviewer kunt u foto’s op uw standaard website presenteren.

Contactformulier

Via een contactformulier op uw website kunnen bezoekers van uw site contact met u opnemen. Zodra het formulier wordt verzonden, wordt u op de hoogte gebracht via een e-mail. Een contactformulier is een gebruiksvriendelijk en veilig middel.

Flashheader
met slideshow foto’s
Wilt u regelmatig foto’s publiceren op uw website, dan is een Flashheader met een slideshow van uw foto’s een uitstekende optie. Een Flashheader toont een bewegende en korte animatie (met uw foto’s) op uw site.

Sitemap

Met een sitemap kunt u aangeven welke pagina’s van uw standaard website het belangrijkste zijn. Hiermee helpt u de zoekmachines om deze pagina’s beter te indexeren, zodat bezoekers sneller op uw site terecht komen.

Zoekfunctie

Met een goede zoekfunctie zorgt u ervoor dat bezoekers niet gefrustreerd naar de concurrent gaan, maar op uw standaard website blijven.

Benieuwd wat Webbol regio Loosduinen voor u kan betekenen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Een standaard website met alle bovengenoemde voordelen heeft u al voor een prijs van slecht €649 Dit is velen malen goedkoper dan bij de concurrent. Twijfel dus niet langer en maak gebruik van deze unieke prijs!

Bekijk hier onze portfolio