Webshop laten maken

Een webshop / Webdesign, de online winkel!

 

Een webshop / webdesign is in het Nederlands een webwinkel, een winkel op het internet waar klanten artikelen kunnen bestellen. Een webshop met een mooi design is vandaag de dag helemaal ‘hot’. Steeds meer mensen doen hun inkopen via het internet. Wie zodoende over een juiste webwinkel met mooi design (producten) beschikt, kan hiermee een leuk centje verdienen. Het is daarom van belang goed na te denken over de artikelen die u wilt gaan verkopen en hiervoor enige research te verrichten. Hierbij kunt u denken aan de afzetmarkt en het aantal webwinkels met hetzelfde product. Naast nieuwe webshops gaan ook steeds meer bedrijven en winkels hun producten, artikelen en diensten uit de ‘bestaande winkel’ online via een webshop aanbieden.

Wilt u een webshop beginnen? Webbol Internet Marketing helpt u op weg!

 

De voordelen van een webshop /webdesign via Webbol

Bent u er nog niet zeker van of een webshop iets voor u is? Webbol adviseert u graag over alle mogelijkheden. We zetten alle voordelen van een webshop met een mooi design, op maat gemaakt door onze professionals graag voor u op een rijtje:

–  Een eigen webshop en domeinnaam

–  Groot bereik. Uw webshop is wereldwijd bereikbaar

–  Uw winkel is dag en nacht toegankelijk

–  Stimulering naamsbekendheid

–  Lage kosten. Zo hoeft u niet te adverteren in kranten of tijdschriften.

–  Werkt u met dropshipping, dan hoeft u geen voorraad aan te leggen

–  Eenvoudig onderhoud en orderbeheer in eigen hand

–  Goede vindbaarheid door de verschillende zoekmachines, zoals GoogleAltijd de laatste weetjes, nieuwtjes en updates

–  Gebruikersvriendelijk en op maat gemaakte huisstijlen

–  Diverse betalingsmogelijkheden kunnen aan uw webshop worden gekoppeld

–  Snelle hosting

–  Diverse online marketing mogelijkheden.

–  Google Adwords koppelen aan uw webshop

 

Uw webshop / webdesign eenvoudig zelf onderhouden

Wanneer u kiest voor onze expertise en ervaring op onder meer het gebied van webshops, dan kiest u voor betrouwbaarheid en kwaliteit voor een redelijke prijs. Wij bouwen webshops, geheel op maat en naar uw wensen in een CMS (content management systeem). Hiermee kunt u na voltooiing op eenvoudige wijze zelf uw webshop onderhouden, producten toevoegen, bestellingen volgen, aanbiedingen plaatsen en meer. Mocht u ergens niet uit komen, dan kunt u natuurlijk altijd rekenen op de back-up van Webbol. Wij helpen u graag weer de goede weg op, de weg naar meer omzet!

Geïnteresseerd in een webshop van Webbol? U kunt vrijblijvendmet ons contact opnemen, waarna wij u vervolgens een passende offerte aan zullen bieden.

Voorbeeld een webshop / webdesign