Webshop

Winkels op internet schieten als paddenstoelen uit de grond.

Heel logisch: het is de snelste en goedkoopste manier om je producten te verkopen.

Nog meer dan bij een ‘gewone’ website is het bij een webshop van enorm belang dat hij perfect werkt. Zodra een klant bezig is met een bestelling en er volgt een foutmelding, dan bent u die klant kwijt. Webbol zorgt ervoor dat uw webshop 24 uur per dag draait.

Etalage van uw bedrijf

Daarnaast is de webshop de etalage van uw bedrijf. Onderzoeken tonen aan dat de manier van presenteren van uw producten ook enorm belangrijk is. Het juiste ontwerp van de webshop, mooie foto’s die de artikelen tot hun recht doen komen en duidelijke omschrijvingen van de artikelen. Klanten dienen geen vragen te hebben, maar meteen duidelijkheid te krijgen aan de hand van de webshop. Webbol verzorgt uw webshop van A tot Z, van het moment dat de klant uw etalage bekijkt tot en met het moment dat hij heeft afgerekend.

Uw webshop eenvoudig zelf onderhouden

Wanneer u kiest voor onze expertise en ervaring op onder meer het gebied van webshops, dan kiest u voor betrouwbaarheid en kwaliteit voor een redelijke prijs. Wij bouwen webshops, geheel op maat en naar uw wensen. Hiermee kunt u na voltooiing op eenvoudige wijze zelf uw webshop onderhouden, producten toevoegen, bestellingen volgen, aanbiedingen plaatsen en meer.

Wij hebben ook maatwerk importtools. Hiermee kunnen wij een totale productendatabase inlezen en verwerken tot een webshop.

Handig hè