Website kopen Rotterdam

U wilt een nieuwe website kopen in de regio Rotterdam?

Bent u op zoek naar een nieuwe website? Dan hoeft hoeft u niet verder te zoeken! Webbol regio Rotterdam heeft een schitterende aanbieding voor u! Wij bieden websites aan van kwaliteit. Voor iedereen de juiste oplossing en een scherpe prijs.

Uw nieuwe website: Snel en Makkelijk online

Wij maken uw nieuwe site met uw wensen en eisen voorop. Daarnaast brengen wij onze eigen ervaring en expertise in, zodat uw website een echte online representatie van uw bedrijf wordt.
Haal nu meer klanten binnen met de mooie websites van Webbol regio Rotterdam
Uw nieuwe website staat snel online, zonder moeilijkheden. Nadat u samen met ons uw wensen heeft besproken gaan we meteen aan de slag.

Uw website staat online in 3 stappen:

1. Website vormgeving: De site wordt ontworpen. Hier kunt u feedback op geven, zodat het ontwerp aan uw wensen voldoet.

2. Testversie website: Er wordt een testversie online gezet, waarin u kunt ervaren hoe de site werkt en er op internet uit komt te zien. In deze testversie worden ook uw teksten en foto’s geplaatst.

3. Website online: Uw website is nu klaar om online gezet te worden en om meer klanten voor u aan te trekken. Zo simpel is het

 
Uw website zelf makkelijk beheren

De nieuwe websites die Webbol regio Rotterdam maakt zijn heel eenvoudig door u zelf te beheren. Pagina’s aanmaken, foto’s plaatsen, teksten aanpassen, etc… Allemaal met behulp van het gebruikersvriendelijke Management Systeem (CMS) dat standaard achter uw nieuwe website geplaatst is.
 
U hoeft ons niet voor elke kleine aanpassing te benaderen en dit bespaart natuurlijk kosten… Het is slechts een kwestie van klikken. U heeft geen kennis van websitebouw nodig, maar u kunt uw website toch zelf aanpassen.