Websites te koop

U wilt een nieuwe website kopen?

Bent u opzoek naar een nieuwe website? Dan hoeft hoeft u niet verder te zoeken! De websites die Webbol te koop heeft zijn kwaliteit websites. Voor iedereen de juiste oplossing en een scherpe prijs.

Een website kopen: Snel en Makkelijk online

Wij maken uw nieuwe site met uw wensen en eisen voorop. Daarnaast brengen wij onze eigen ervaring en expertise in, zodat de website die u koopt een echte online representatie van uw bedrijf wordt.

Haal nu meer klanten binnen met de mooie sites van Webbol.

Uw website staat online in 3 stappen:

1. Website vormgeving: De site wordt ontworpen. Hier kunt u feedback op geven, zodat het ontwerp aan uw wensen voldoet.

2. Testversie website: Er wordt een testversie online gezet, waarin u kunt ervaren hoe de site werkt en er op internet uit komt te zien. In deze testversie worden ook uw teksten en foto’s geplaatst.

3. Website online: Uw website is nu klaar om online gezet te worden en om meer klanten voor u aan te trekken. Zo simpel is het

Uw website zelf makkelijk beheren

De websites die bij Webbol te koop zijn zijn heel eenvoudig door u zelf te beheren. Pagina’s aanmaken, foto’s plaatsen, teksten aanpassen, etc… Allemaal met behulp van het gebruikersvriendelijke Management Systeem (CMS) dat standaard achter uw nieuwe website geplaatst is.

U hoeft ons niet voor elke kleine aanpassing te benaderen en dit bespaart natuurlijk kosten… Het is slechts een kwestie van klikken. U heeft geen kennis van websitebouw nodig, maar u kunt uw website toch zelf aanpassen.