zoekmachine-adverteren

Google Adwords, wat & waarom?

Google Adwords is een online marketing instrument, waarmee u meer bezoekers naar uw website kunt trekken, meer leads en meer omzet kunt behalen. Het is een advertentieprogramma, waarmee u als adverteerder een advertentie op kunt stellen, waar bezoekers vervolgens op kunnen klikken, zodat zij op uw site terecht komen. Voor iedere klik betaalt u een bepaald bedrag en daarom is het van belang goed te kiezen bij welke zoekopdrachten u uw advertenties graag terug wilt zien.

Google Adwords via de Adwords specialisten van Webbol

Van alle consumenten gebruikt circa 75% de zoekmachines om zich te oriënteren. De zoekmachine is zodoende een belangrijke succesfactor van uw website. Door Google Adwords effectief in te zetten, kunt u bereiken dat u op de bovenste plaatsen in de zoekmachines komt te staan. Echter, dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het is dan ook raadzaam een op maat gemaakte Google Adwords campagne op te laten zetten door Adwords professionals. De Adwords specialisten van Webbol Internet Marketing helpen u graag een succesvol advertentieprogramma op te stellen.

De voordelen van Google Adwords via Webbol

Google Adwords kent tal van voordelen. We zetten ze voor u op rij:

–  Tegen lage kosten kunt u gerichter en sneller adverteren bij uw doelgroep
–  U heeft een groot bereik, want u kunt duizenden websites wereldwijd bereiken
–  Bestaande campagnes kunt u snel uitbreiden.
–  Nieuwe campagnes snel opzetten
–  U heeft direct inzicht in de behaalde resultaten

Google Adwords werkt zodoende snel, gericht, flexibel en u heeft met de juiste timing, tegen relatief lage kosten een zeer groot bereik.

Naast de vele voordelen van Google Adwords, geniet u eveneens van de vele voordelen die Webbol Internet Marketing u te bieden heeft. Onder andere:

–  Uitstekende kennis
–  Jarenlange ervaring
–  Kwaliteit
–  Het opzetten en bijhouden van uw Google Adwords campagne
–  Advies rondom uw campagnes
–  Persoonlijke aandacht
–  Goede communicatie
–  Betrouwbaarheid
–  Eerlijke prijzen

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Google Adwords of op het gebied van één van onze andere diensten? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier onze portfolio Google Adwords